Известие

Collapse
No announcement yet.

шпионски снимки на Maserati Gran Turismo(снимки)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• шпионски снимки на Maserati Gran Turismo(снимки)

тази сутрин излизайки навън на близкия светофар видях черно мазерати гран туризмо,като се приближих тичайки със вече подготвен за снимки телефон,видях че е леко замаскирано със черно тиксо(както ми се стори отдалеч)!изненадах се защото,доколкото знам то беше офицялно представено в женева през март месец!докато снимах пича вътре ми направи някакъв жест сочейки предната част на колата но не схванах какво искаше да ми каже или покаже!по-късно ще кача снимките!това става във южна испания!няма смисъл да ви обяснявам какъв звук вади тази гняз!надявам се да не се сърдите за тази тема,че не е за алфа!!!

те ги на
    147 jtd 115k.c "02 Distinctive

Май не си гледал филма "Бърз или мъртъв"
    Alfa Romeo 155 2.0 16V Super

Comment

не не съм,ама гледам,че този филм е леко правен през 1995г.,така че трудно това мазерати ще го има там,ако това искаш да кажеш!ама и определено не ми се вярва,че някой ще си го купи и ще си сложи лепенки, е така за купона!

Comment

Първоначално публикувано от rady156
        не не съм,ама гледам,че този филм е леко правен през 1995г.,така че трудно това мазерати ще го има там,ако това искаш да кажеш!ама и определено не ми се вярва,че някой ще си го купи и ще си сложи лепенки, е така за купона!
        Мисля, че колегата искаше да ти каже, че е добре, че си бил бърз
        Бивши: 155 2.5 V6, 156 2.4 JTD 150, 166 FL 2.0 CF3
        Настоящи: 155 2.0 8V - първата любов + 155 2.0 16V донор + 155 2.5 V6
        Thank you, VFTI, thank you!

Comment

Първоначално публикувано от Wolfy
          Така е, от начало бях голям противник на телефоните с камера ама за шпионски снимки са перфектни .
          А "Бръз или мъртъв" е класика в каубойските филми според мен.
          Alfa Romeo 155 2.0 16V Super

Comment

Първоначално публикувано от Alfa Pilot
            Първоначално публикувано от Wolfy
            Така е, от начало бях голям противник на телефоните с камера ама за шпионски снимки са перфектни .
            А "Бръз или мъртъв" е класика в каубойските филми според мен.
            sorry,колега че не съм схванал!респект,пийс
            а иначе един приятел ми обсни, че тия коли със червените номера в испания са именно такива,дето ги тестуват!

Comment

всичко ми е ясно... ма с кво е загънато тва нещо
              нещо като найлон или ?
              ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

Първоначално публикувано от Cvetelin
                всичко ми е ясно... ма с кво е загънато тва нещо
                нещо като найлон или ?
                ами цялата си беше маскирана,така както сме виждали по шпионските снимки и на други коли!предимно лепенки

Comment

Е, и какъв е смисъла като вече всички знаем как изглежда!

Comment

Бях чел някъде ,че Масерати ще пускат и версия купе-кабриолет на този модел но на снимката не ми изглежда да е такова тестово Друго разулно обяснение не откривам ,или е някоя наточена версия ,както има снимки на 159 ГТА примерно
                    Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
                    Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
                    Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

Това за купе кабриолета малко ме съмнява!Погледни фирмите които все още не са минали на купе кабриолети Aston Martin,Ferrari,Rolls Royce,Lamborghini,Porsche,Jaguar и още много знаини и незнаини воини просто центъра на тежеста при купе кабриолетите не е толкова добре разпределена както при кабриолетите (поне така съм чел) затова такива известни фирми за супер коли не са минали към тази схема! Ноооо може пък Maserati да са първите!

Comment

и мен ме съмнява ,но ще видим

Mercedes SL / SLK AMG with hard top
                        Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
                        Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
                        Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

Mercedes наистина имат купе кабриолети но да не забравяме че те са привърженици на този твурдия сгъваем покрив!Те бяха първите които пуснаха сериино,купе кабриолет(първото slk),пък и те мерцедес поне на мен не ми влизат в представите за суперколи

Comment

преди 20 минути я видях на абсолютно същото място!караше я друг чук!огледах я доста повече сега!на задните места имаше пласмасови кукли и вътре цялата беше в кабеляци!гумите и бяха поизстрадали вече!

Comment

Мда с тия кабеляци ясна е работата тестват някаква нова версия,но вапроса е каква

Comment

Working...
                              X